Spar penge ved at skifte akasse

Der er faktisk penge at spare ved at skifte akasse for mange danskere, og det er tilmed blevet meget nemt at skifte a-kassen eller fagforeningen i dag.

Du kan skifte a-kasse ved et klik på musen
Det fungerer ligesom du kender det fra forsikringsselskaberne, hvor det selskab du gerne vil skifte til klarer alt det praktiske med det gamle selskab. Sådan er det også med a-kasser eller fagforeninger i dag. Du udfylder bare en formular online og de klarer resten for dig. Hvis du leder efter mere information om fagforeninger kan du besøge www.billige-fagforeninger.dk

De tværfaglige a-kasser har skabt konkurrence
Især fremkomsten af de nye tværfaglige a-kasser har skabt konkurrence på markedet. Før i tiden var man nødt til at benytte den a-kasse, der arbejdede sammen med den fagforening man var medlem af, og som optog medlemmer fra netop det fag man arbejdede indenfor. Det var a-kasserne og fagforeningernes guldalder, da de jo næsten selv kunne bestemme, hvad deres medlemmer skulle betale i månedlige kontingenter.

Konsekvensen blev en ny lovgivning, som åbnede op for markedet og gav plads til, at en a-kasse eller fagforening nu kan være tværfaglig og optage medlemmer fra alle faggrupper. Nu kan både it-medarbejderen og kassedamen være medlem i samme a-kasse til samme pris. Et eksempel på en tværfaglig a-kasse er Frie Funktionærer.

Kampen om kunderne
Nu hvor der altid er mange akasser at vælge imellem på markedet uanset dit job eller branche, så har den fri konkurrence givet en god priskrig, som har sænket akassernes kontingenter. A-kasserne skal i dag skille sig ud for at få medlemmer enten på pris for kontingent, service, tilbyde fagforening eller andet med i købet til en fornuftig pris. Du kan se en liste over alle arbejdsløshedskasser (akasser).

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.