Mobilt bredbånd priser

Der er stor forskel på priserne alt efter om du kigger på Oister, TDC, Telia eller en af de utallige andre udbydere af mobilt bredbånd. Men på nuværende tidspunkt er det ikke kun prisen men også hvorvidt du gerne vil have 3G eller 4G teknologi, der spiller ind. Det er nemlig ikke alle bredbåndsudbydere, der har mulighed for 4G. F.eks. kan det undre, at 3 Mobil som ellers plejer at være langt fremme i skoene med at tilbyde det bedste mobilnetværk ikke har sikret sig nogle af de frekvensblokke, der gør det muligt at tilbyde kunderne 4G mobilt bredbånd. Du kan i dag godt købe mobilt bredbånd uden binding.

TDC, Telia og Telenor er eneste med 4G
Lige nu er det faktisk kun TDC, Telia og Telenor, der kan tilbyde de danske kunder 4G. Det er muligt at andre teleselskaber følger trop senere. Vil du have det hurtigste mobile bredbånd, så skal du altså vælge en af de tre udbydere.

Dækningen er vigtig
Inden du køber mobilt bredbånd bør du altid tjekke de forskellige udbyderes dækningskort og se, om de områder, hvor du forventer at bruge dit mobile bredbånd mest er dækket godt ind. Der er ikke meget ved at have super hurtigt 4G mobilt bredbånd, hvis der ikke er dækning.

Mobilt bredbånd uden binding
Det er faktisk muligt at købe mobilt bredbånd uden binding, men der er en række faktorer, som du skal tage med i overvejelserne. Dem kan du læse mere om her

This entry was posted in Nyheder. Bookmark the permalink.